skip to Main Content

Persbericht: Hoe word ik bitcoin Miljonair?

HOE WORD IK BITCOIN MILJONAIR? Door Mark Koster

De koers van de bitcoin bereikt hoogtepunt na hoogtepunt. Is dat een hype of gaat de cryptomunt het financiële systeem opblazen? Financieel journalist Mark Koster volgt de munt al vijf jaar en dook de afgelopen maanden onder in de bitcoin-gemeenschap.  In zijn boek ‘Hoe word ik Bitcoin-miljonair’ vraagt hij zich af waarom de bitcoin ineens populair is, hoe u daarvan kunt profiteren en welke fouten u absoluut niet moet maken.

Hoe word ik bitcoin miljonair?

Koster ontleedt de geschiedenis van de digitale munt, spreekt met oprichters van bitcoin, en rijdt mee met een man die een BMW 7 serie koopt met 13 bitcoins.

Daarnaast treft u onmisbare tips over waar u bitcoins kunt kopen, hoe u ze moet afschermen van digitale struikrovers en legt Koster uit waarom de bitcoinhype geen tulpenmanie is. Hij spreekt met beleggers en viert feest met anarcho-kapitalisten die zichzelf de ‘nieuwe Rothschilds’ noemen en al hun geld hebben geïnvesteerd in bitcoins. Daarnaast tekent hij de paniek op van bankiers die bang zijn voor de ontwrichtende werking van bitcoin en geeft hij lucratieve beleggingstips om snel rijk te worden.

‘Hoe word ik bitcoin-miljonair’ is een vermakelijk onderzoeksboek vol met visionaire, bizarre, hilarische verhalen over een munt die een revolutie gaat veroorzaken waarvan we de omvang niet kunnen overzien.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN

 

‘Hoe word ik Bitcoin-miljonair’ is een uitgave van uitgeverij Einstein Books uit Den Haag. Het boek is ook af te rekenen met bitcoin!

Over Mark Koster:

Mark Koster werkt al meer dan 25 jaar in de journalistiek en heeft een interesse in media, technologie en sterke verhalen uit de financiële wereld. Koster werkt (e) voor omroep WNL, Quote, Het Financieele Dagblad, Talpa en is medeoprichter van Follow The Money.

Contact informatie voor bestellingen en/of interview aanvragen:

ISBN: 9789492867032
Winkelprijs: 9,95 euro
Beschikbaar vanaf: Donderdag 21 december (in boekvorm)

Contactgegevens EinsteinBooks:

info@einsteinbooks.nl
Theo Oskam
Tel. 070 416 16 59
Mob. 06 11 510 007
theo@einsteinbooks.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top