skip to Main Content
Brenno De Winter Over Privacyaspecten In De Cloud Tijdens Future Proof ICT 2017

Brenno de Winter over privacyaspecten in de cloud tijdens Future Proof ICT 2017

Op donderdag 2 februari 2017 verzorgt Brenno de Winter de keynote presentatie tijdens Future Proof ICT 2017 van RAM.

De mogelijkheden van cloud technologie zijn overweldigend, maar hoe zit het met de privacy en de security? De gezondheidszorg en (semi-)overheid richten zich voor een toekomstbestendig advies veelal tot de ICT-consultant die op de hoogte moet zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Diverse organisaties zijn zich namelijk niet bewust van de gevolgen van de keuzes die ze op ICT-gebied maken. Graag helpt RAM u met praktische voorbeelden tijdens dit event!

Keynote Brenno de Winter

Brenno de Winter haalt tijdens zijn keynote verschillende voorbeelden uit zijn nieuwste boek “Digitale stormvloed” aan en deelt zijn uitgebreide kennis  over cybersecurity, privacy en data in de cloud. Zorg- en de overheidsinstellingen zullen en moeten hier de komende jaren rekening mee gaan houden. Deelnemers aan Future Proof ICT 2017 ontvangen een gratis exemplaar van “Digitale stormvloed”, persoonlijk gesigneerd door Brenno de Winter.

Voor meer informatie en aanmelding voor deelname zie www.futureproofict.nl. Om de kwaliteit van het seminar te borgen kunnen uitsluitend (interne of externe) ICT-adviseurs deelnemen aan het seminar, die actief zijn binnen de overheid of gezondheidszorg.

  • Locatie : Hoofdkantoor RAM
  • Adres : Ptolemaeuslaan 69
  •  3528 BR UTRECHT
  • Datum : 2 februari 2017
  • Tijd : 15.00 uur – 18:15 uur, met aansluitend een netwerkborrel
  • Kosten : Deelname is kosteloos
  • Aanmelden : www.futureproofict.nl

Over Brenno de Winter

Brenno de Winter (1971) is een bevlogen expert op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en de ontwikkeling van de informatiemaatschappij. Hij schreef diverse boeken, is een veel gevraagd spreker, trainer en dagvoorzitter. Van zijn hand verschenen buiten zijn nieuwste boek “Digitale stormvloed” ook eerder boeken als ‘De Rode Hack’, ‘Privacy in het Informatietijdperk’ en ‘Open Kaart’. Lees verder op Wikipedia.

Over RAM

RAM Mobile Data en RAM Infotechnology zijn onderdeel van de RAM Groep. Waar RAM Mobile Data de expert is in veilige vaste en mobiele (netwerk)verbindingen en het eigen veiligste mobiele netwerk Mobitex is RAM Infotechnology dé cloud specialist.  Beide zijn actief in gezondheidszorg, overheid en financiële sector. De filosofie van RAM Infotechnology is modulair ICT uitbesteden: niet ‘alles of niets’, maar ‘alles op maat’.

Met het eigen label eCumulus heeft RAM Infotechnology een hybrid cloud platform voor werkplek-, hosting- en netwerkdiensten. RAM Infotechnology beschikt over een eigen Tier 3 datacenter en belangrijke certificeringen zoals ISO27001, ISO9001 en NEN7510, certificaten die de kwaliteit en veiligheid van de dienstverlening benadrukken. De RAM Groep heeft ruim 150 medewerkers in de Benelux.

Voor meer informatie, zie www.ram-it.nl of www.ram.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top